Obavijest o zabrani vožnje za motorna vozila na glavnom gradskom trgu i zonom zabrane prometovanja

Objavljeno: 02. veljače 2018.

 korzo resize

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo obavještava građane i poslovne subjekte da se zabranjuje prometovanje svim motornim vozilima na glavnom gradskom Trgu Ivana Brlić Mažuranić i ulicama u kojim su postavljeni opločnici namijeni pješacima (Ulica Ante Starčevića, Ulica Ivana pl. Zajca, Trg Josipa Stadlera). Također, ovo se odnosi i na druga područja grada namijenjena isključivo korištenju pješacima.

Novost je da se zabrana odnosi na prometovanje motornih vozila za potrebe opskrbe i servisa koje se može izvršavati samo ručnim kolicima-karićima, biciklima s tri kotača te prenošenjem od strane djelatnika.

Obavještavaju se građani i poslovni subjekti da će se od 5. veljače 2018. godine izvršavati pojačani nadzor komunalnog i prometnog redarstva na navedenim lokacijama i prekršajno sankcionirati oni koji se ne budu držali odredbi.

Obavijest u cijelosti pogledajte ovdje:Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo-zabrana vožnje motornim vozilima glavnim gradskim trgom i zonom zabrane prometovanja