Održana radionica o programu „Zaželi – Program zapošljavanja žena”

IMG 6673

U prostorijama Županijske komore Slavonski Brod - HGK danas je održana radionica na kojoj je predstavljen projekt „Zaželi - Program zapošljavanja žena“.

Podsjetimo, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava objavilo je otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga “Zaželi – Program zapošljavanja žena ”, koji se provodi u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, a na koji se mogu prijaviti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i neprofitne organizacije.

Obavezni partneri na projektu su regionalni i područni uredi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centri za socijalnu skrb, a kao ostali partneri na ovome projektu mogu sudjelovati udruge, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave pravne osobe vjerskih zajednica kao i ustanove.

Ministar rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marko Pavić, na početku radionice pozdravio je okupljene te je istaknuo kako je ovo dosad najveći program financiran iz Europskog socijalnog fonda, vrijedan oko 400 milijuna kuna, kojim se planira zaposliti preko 3000 žena na poslovima skrbi za starije osobe i osobe u potrebi u ruralnim područjima, odnosno mjestima gdje je zabilježena veća stopa nezaposlenosti.

Na danas održanoj radionici programa „Zaželi” je u ime Grada Slavonskog Broda sudjelovala i zamjenica gradonačelnika Tea Tomas.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana radionica o programu „Zaželi – Program zapošljavanja žena”

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.