Potpisan ugovor o izgradnji novog dječjeg vrtića u Naselju Budainka

IMG 2479 resizeGradonačelnik Mirko Duspara i direktor tvrtke Konos constructions d.o.o iz Lučkog Zlatko Stipić danas su u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda potpisali ugovor o izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Naselju Budainka. Vrijednost radova iznosi 4.421.990,01 kuna, a projektom je predviđena izgradnja zgrade novog vrtića, prilazne ceste te parkirališta. Zgrada vrtića zamišljena je kao prizemnica površine od 699 m2 u sklopu koje će se nalaziti prostor za boravak djece, višenamjenska dvorana, prostor za odgajatelje te prateći sadržaji. Kolni i pješački ulaz predviđeni su sa sjeverozapadne strane, dok će prilazna cesta, duljine 54,5 i širine 5,5 metara biti nastavak Moslavačke ulice.

Kako je prilikom potpisivanja ugovora istaknuo gradonačelnik Mirko Duspara, ovo je treći novi gradski dječji vrtić u razdoblju od 2010. godine do danas, a u posljednje dvije godine Grad je financirao i radove na energetskoj obnovi vrtića „Stribor“, „Kosjenka“, „Seka i braco“ te „Radost“. Uz to, Grad trenutno subvencionira i cijenu vrtića za oko 1200 polaznika s područja grada. Sve ovo dokazuje kontinuiran rad Gradske uprave na stvaranju što boljih uvjeta predškolskog odgoja na području grada.

Radovi na izgradnji novog dječjeg vrtića trebali bi započeti do kraja mjeseca lipnja, a rok za njihov dovršetak je sedam mjeseci.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Potpisan ugovor o izgradnji novog dječjeg vrtića u Naselju Budainka

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.