Gradonačelnik i ovog tjedna u izravnoj komunikaciji s građanima u emisiji „Gradskih 60 minuta“

radioemisija resizeGradonačelnik Mirko Duspara i ovog je tjedna odgovara na pitanja svojih sugrađana u izravnoj radijskoj emisiji „Gradskih 60 minuta“. Građani su tako, između ostalog, ukazali na problem parkiranja u blizini Gimnazije „Matija Mesić“ na Naselju Slavonija I, a zanimalo ih je i hoće li Ulica sv.Roka dobiti asfalt te kada će Ulica Svete Ane dobiti kanalizaciju i asfalt.

Odgovarajući na pitanje slušatelja kada će biti uređene pješačke staze u Zagrebačkoj ulici, gradonačelnik je objasnio kako je pripremljena projektna dokumentacija za rekonstrukciju Zagrebačke ulice na dijelu od Primorske ulice do autoceste te da će projekt biti prijavljen na natječaj prema EU fondovima. Izravna komunikacija je najbolji način brzog i učinkovitog rješavanja problema s kojima se građani svakodnevno susreću, a sva postavljena pitanja su odmah nakon radio emisije proslijeđena u nadležne gradske upravne odjele na rješavanje.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Gradonačelnik i ovog tjedna u izravnoj komunikaciji s građanima u emisiji „Gradskih 60 minuta“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.