Održava se 1. Studentski dan Veleučilišta u Slavonskom Brodu

IMG 4016Veleučilište u Slavonskom Brodu danas je po prvi puta organiziralo Studentski dan, događanje čiji je glavni cilj promovirati mogućnosti studiranja na ovoj visokoobrazovnoj instituciji. Tako su u sklopu programa 1. Studentskog dana organizirana predstavljanja postojećih studijskih programa Veleučilišta za tek buduće studente. Već upisanim studentima predstavljeni su  programi cjeloživotnog obrazovanja i studentskih razmjena, a sve kako bi ih se potaknulo na mobilnost i stjecanje iskustva u međunarodnom okruženju.
U sklopu današnjeg programa, organizirana je i dodjela stipendija najuspješnijim studentima Veleučilišta. Otvorenju 1. Studentskog dana Veleučilišta u Slavonskom Brodu ispred Grada Slavonskog Broda je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održava se 1. Studentski dan Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.