Održano javno izlaganje u tijeku javnog uvida i javne rasprave o Strateškoj karti buke i scenarijima Akcijskog plana upravljanja bukom autocesta

HACjavnoizlaganjeU sklopu javnog uvida i javne rasprave o strateškoj karti buke i mogućim scenarijima akcijskog plana upravljanja bukom autocesta, a na temelju odredbi Zakona o zaštiti od buke (Narodne novine br. 30/09, 55/13 i 153/13), jučer je u Velikoj vijećnici Gradske uprave Grada Slavonskog Broda održano javno izlaganje od strane stručnih izrađivača – DARH 2 d.o.o. iz Zagreba.

Predstavnici DARH 2 d.o.o. su prezentirali Stratešku kartu buke i Akcijski plan upravljanja bukom autocesta (kojima upravljaju Hrvatske autoceste d.o.o.) te pojasnili sve moguće i planirane scenarije, mjere i programe zaštite od buke kojima se planira smanjiti razina buke na najugroženijim stambenim područjima uz autoceste, među kojima su i naseljena područja Slavonskog Broda.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na stratešku kartu buke i scenarije upravljanja bukom autocesta kojima upravljaju Hrvatske autoceste d.o.o. mogu se do 02. lipnja 2016.g. upisati u knjigu primjedbi, izloženu uz predmetnu dokumentaciju u prostorijama Gradske uprave, odnosno dostaviti u pisanom obliku na adresu: Hrvatske autoceste d.o.o. za upravljanje, građenje i održavanje autocesta, Širolina 4, Zagreb, Hrvatska; ili na adresu E-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , s napomenom „Strateška karta buke i akcijski plan“. Mišljenja, primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u u pripremi izvješća.

Cjeloviti rezultati strateške karte buke i scenarije upravljanja bukom autocesta kojima upravljaju Hrvatske autoceste d.o.o. mogu se pogledati na mrežnom pregledniku rezultata strateške karte buke i akcijskoga plana upravljanja bukom (http://bitly.com/hac_skb).

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održano javno izlaganje u tijeku javnog uvida i javne rasprave o Strateškoj karti buke i scenarijima Akcijskog plana upravljanja bukom autocesta

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.