Održan sastanak na temu prekogranične suradnje Slavonskog Broda, Tuzle i Cetinja

IMG 3975

Kako bi se ostvarila bolja turistička ponuda, povećala turistička potražnja na području čitave regije te uspostavila bolja suradnja između Slavonskog Broda, Tuzle i Cetinja, jučer je u velikoj vijećnici održan sastanak na kojem se razgovaralo o zajedničkom projektu prekogranične suradnje triju gradova.

Na sastanku, koji je inicirao Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti- Dislocirani studij u Slavonskom Brodu, prisustvovali su gradonačelnik Mirko Duspara, ministar trgovine, turizma i prometa Tuzlanskog kantona Mirsad Gluhić, dekan Dislociranog studija u Slavonskom Brodu Damir Matanović i prodekanica Emina Berbić-Kolar te predstavnici Razvojne agencije grada Slavonskog Broda, Fakulteta za crnogorski jezik i književnost u Cetinju i Filozofskog fakulteta u Tuzli.

Na sastanku je dogovoreno kako bi primarne aktivnosti ovakvog projekta, koji bi partneri prijavili na natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova EU, bile razvoj zajedničkih grana turizma na području regije, jačanje ljudskih potencijala u sektoru turizma, digitalizacija i modernizacija turističke ponude te obnova i očuvanje povijesne, kulturne i prirodne baštine.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan sastanak na temu prekogranične suradnje Slavonskog Broda, Tuzle i Cetinja

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.