Produženi boravak od jeseni kreće u svim gradskim školama u kojima postoji interes roditelja

Produženi boravak u gradskim školamaGradska uprava je u posljednjih nekoliko dana zaprimila više upita roditelja koje zanima kakav je status programa produženog boravka u pojedinim gradskim školama. Naime, u pojedinim školama roditeljima, koji su iskazali interes za upisivanjem djece u program produženog boravka, je rečeno kako je upitno hoće li program krenuti od jeseni, jer ne postoje odgovarajući uvjeti za njegovo održavanje.

Ovim putem obavještavamo roditelje kako program produženog boravka od jeseni kreće u svim gradskim osnovnim školama u kojima za to postoji interes, te da su uvjeti za njegovo održavanje osigurani unatoč otporu koji pružaju ravnatelji pojedinih gradskih osnovnih škola. Gradska uprava je i upozorila ravnatelje škola koji su roditeljima posredno dostavljali dezinformacije vezane uz produženi boravak.

U posljednjih nekoliko mjeseci, od kada je putem gradske službene web stranice upućen javni poziv, roditelji su iskazali velik interes za programom produženog boravka. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane roditelje, koji to još uvijek nisu učinili, da dostave svoje podatke putem obrasca objavljenog na Internet stranicama Grada ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Na istu e-mail adresu roditelji mogu uputiti i sva pitanja ili pritužbe vezane uz postupak upisa djeteta u produženi boravak.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Produženi boravak od jeseni kreće u svim gradskim školama u kojima postoji interes roditelja

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.