Energetska obnova zgrada; Grad poziva upravitelje zgrada da se prijave na natječaj Fonda za zaštitu okoliša

Energetski certifikat
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je više javnih natječaja za sufinanciranje energetske obnove, energetskih pregleda, izrade projektne dokumentacije za povećanje energetske učinkovitosti višestambenih zgrada, te za nabavu i ugradnju uređaja za mjerenje potrošnje toplinske energije( razdjelnika) u višestambenim zgradama. U skladu s uvjetima, objavljenim na Internet stranicama Fonda za zaštitu okoliša, na natječaje se prijavljuju upravitelji zgrada.

Grad Slavonski Brod poziva upravitelje zgrada da se prijave na natječaj Fonda i iskoriste sredstva za sufinanciranje projekata energetske obnove zgrada, koja im stoje na raspolaganju. Kako bi se upraviteljima zgrada pomoglo i sa svim informacijama vezanim uz postupak apliciranja na natječaje Fonda za zaštitu okoliša Gradska uprava je organizirala sastanak na kojem će sudjelovati i predstavnici Razvojne agencije Grada Slavonskog Broda.

Još krajem 2013. godine Gradska uprava Grada Slavonskog Broda je započela komunikaciju s Fondom na temu sufinanciranja ugradnje toplinskih razdjelnika u stanove u stambenim zgradama, a tijekom protekle godine obavljeni su i razgovori s oko 250 zainteresiranih vlasnika stanova u Slavonskom Brodu. Upravo zbog velikog broja zainteresiranih vlasnika stanova, važno je da upravitelji zgrada na vrijeme obavijeste građane, prijave se na natječaje Fonda i ostvare pravo na sufinanciranje projekata energetske obnove zgrada.

Sve informacije o objavljenim natječajima za sufinanciranje projekata energetske obnove višestambenih zgrada mogu se pronaći na Internet stranicama Fonda za zaštitu okoliša. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Energetska obnova zgrada; Grad poziva upravitelje zgrada da se prijave na natječaj Fonda za zaštitu okoliša

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.