Sufinanciranje cijene vrtića; na poziv Gradske uprave za sada se odazvala samo jedna Općina

Gradski dječji vrtići
Proteklog tjedna Gradska uprava Grada Slavonskog Broda je uputila poziv svim općinama s područja Brodsko-posavske županije da sudjeluju u sufinanciranju boravka djece u gradskim dječjim vrtićima. Na poziv Gradske uprave za sada se odazvala Općina Bukovlje koja će cijenu boravka u vrtiću sufinancirati s iznosom od 300 kuna po djetetu, a ostatak do pune ekonomske cijene plaćat će roditelji. 

Roditelji, koji nisu s područja Slavonskog Broda, trebaju i sami zatražiti od općina sufinanciranje cijene vrtićkog programa, jer se radi o prijedlogu koji im može omogućiti značajne uštede.
Prema zakonskim odredbama Grad Slavonski Brod, kao i sve ostale jedinice lokalne samouprave, proračunskim sredstvima može financirati isključivo aktivnosti, projekte i programe s područja kojeg obuhvaća. U slučaju gradskih dječjih vrtića to znači da Grad može subvencionirati cijenu vrtića samo za djecu čija oba roditelja imaju prebivalište na području Slavonskog Broda.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Sufinanciranje cijene vrtića; na poziv Gradske uprave za sada se odazvala samo jedna Općina

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.