5. listopada - Svjetski dan učitelja

ucitelji.jpg

Obilježavanje Svjetskog dana učitelja inicirao je UNESCO 1994.godine. Tako se posljednjih devetnaest godina 5. listopada učiteljima i nastavnicima diljem svijeta odaje priznanje za njihov rad. Naime, njihov trud i nastojanja iznimno su važna karika u razvoju društva u cjelini. 
 
Škole diljem svijeta današnji dan obilježavaju raznim javnim događanjima, seminarima, forumima, školskim svečanostima i različitim natjecanjima.
 
Danas u svijetu radi više od 60 milijuna učitelja, koji svakodnevno podučavaju više od milijardu djece.  Njihova profesija često je zanemarena i podcjenjivana, a mnogi obrazovni djelatnici rade i u iznimno teškim uvjetima. 5.listopada stoga je dan kada svi oni imaju priliku da se čuje njihov glas. 
 
Povodom Svjetskog dana učitelja Grad Slavonski Brod upućuje iskrene čestitke svim učiteljima, nastavnicima, profesorima i odgajateljima. 
 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti 5. listopada - Svjetski dan učitelja

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.