UREĐUJE SE PROSTOR U ZAPADNOJ KURTINI TVRĐAVE BROD ZA TVRĐAVSKU KUHINJU I KUŠAONICU VINA

Svinarima2.jpgUz novčanu potporu Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Grada Slavonskog Broda u zapadnoj kurtini Tvrđave Brod pri završetku je uređenje prostora u bivšim kazamatima za tvrđavsku kuhinju i kušaonicu vina koji će uskoro biti otvoreni što će omogućiti dopunjavanje postojeće turističke ponude oživljene povijesti.
Kako bi se novim prostorima Tvrđave udahnuli primjereni poslovni sadržaji, a turistima omogućilo upoznavanje autohtonih vina iz Grada i okolice, brodska Turistička zajednica upriličila je u novim prostorima Tvrđave radni dogovor s brodskim vinarima, predstavnicima gospodarske i obrtničke komore i konzervatorima. Nazočni vinari (Zdjelarević, Štefančić, Tonkić, Čaldarević i dr.) načelno su podržali prijedlog turističke zajednice da u novim tvrđavskim prostorima budu izloženi njihovi proizvodi koji će se uz stručnu pomoć moći kušati i potom kupiti, a o svim detaljima poslovne suradnje dogovorit će se s „Brod turistom“.
   -Cilj Turističke zajednice je da svim grupama turista koje dolaze u grad, pogotovo u Tvrđavu Brod,  pokažemo ovo i na kraju da ih i ugostimo ovdje ako ima potrebe. Mislim da je ovo idealan prostor koji treba unijeti novu živost u Tvrđavu,  kazao je u izjavi za medije gradonačelnik i predsjednik Turističke zajednice Grada Mirko Duspara.
   Procjenjuje se da je u uređenje ukupno oko 260 kvadrata prostora u zapadnoj kurtini za kuhinju i kušaonicu vina dosad utrošeno oko 350 tisuća kuna.

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti UREĐUJE SE PROSTOR U ZAPADNOJ KURTINI TVRĐAVE BROD ZA TVRĐAVSKU KUHINJU I KUŠAONICU VINA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.