PREDSTAVNICI GRADA, TURISTIČKE ZAJEDNICE I STUDENTI VELEUČILIŠTA NA 4.KELTSKOJ NOĆI U SISKU

SisakZI3.jpgU organizaciji Turističke zajednice Grada Slavonskog Broda skupina studenata menadžmenta s brodskog Veleučilišta i maturanata Ekonomske škole  zajedno s turističkim djelatnicima i zamjenikom gradonačelnika Zoranom Ivanovićem boravili su u Sisku na 4.Keltskoj noći, turističko-kulturnoj priredbi na obali Kupe kojom se oživljavaju znameniti događaji iz više od dva tisućljeća duge sisačke povijesti.
Bila je to i prigoda za susret zamjenika gradonačelnika Zorana Ivanovića sa sisačkim gradonačelnikom Dinkom Pintarićem i razmjenu iskustava turističkih zajednica  dva grada povezanih rijekom Savom i zajedničkim interesima u što boljem turističkom vrednovanju i promociji povijesnog nasljeđa. Prošle godine sisačka Keltska noć proglašena je najboljom turističkom ponudom u kontinentalnoj Hrvatskoj u akciji „Zeleni cvijet“ Hrvatske turističke zajednice.
Zamjenik gradonačelnika Ivanović pozdravio je i dužnosnike Ministarstva turizma, državnog tajnika Željka Lenarta i ravnatelja Uprave za turističku infrastrukturu Tomislava Vukovca.
Sve Brođane oduševila je scenska dramaturgija povijesnih zbivanja na rijeci Kupi uz priče o junacima i vođama uz autentičnu glazbenu kulisu i svjetlosne efekte na splavovima koji plutaju rijekom.
mt_gallery:

 

 

 

 

 

 

 

sisak4.JPG 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PREDSTAVNICI GRADA, TURISTIČKE ZAJEDNICE I STUDENTI VELEUČILIŠTA NA 4.KELTSKOJ NOĆI U SISKU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.