HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN U SLAVONSKOM BRODU OBILJEŽEN PREDSTAVLJANJEM MINI GOLFA

Minigolfpr.jpgHrvatski olimpijski dan (10.rujna) obilježen je danas u Slavonskom Brodu predstavljanjem mini golfa, nove sportske discipline koja stječe sve više ugleda i poklonika diljem svijeta i u Hrvatskoj. Javno predstavljanje u Glazbenoj školi za predstavnike Grada, Županije, sportskih udruženja i medija pod nazivom „Mini golf – jučer, danas, sutra“ održao je Denis Tomašević, tajnik Minigolf kluba „Brod“ i dopredsjednik Hrvatskog minigolf saveza.
Iako nije službeni olimpijski sport, minigolf  se i u Hrvatskoj ubrzano razvija kao spoj vrhunskog sporta, rekreacije i zabave za sve uzraste. Mini golf klub Brod osnovan je u svibnju ove godine i već je u sklopu ljetnih programa za mlade privukao pozornost najmlađih Brođana.
Grad Slavonski Brod, prema mišljenju Denisa Tomaševića, ima sve predispozicije za razvoj minigolfa, a budući da ovaj sport ne zahtijeva posebne prostorne uvjete niti građevinske dozvole za gradnju igrališta postoji mogućnost da se minigolf igrališta uskoro urede na brojnim lokacijama, prije svega u Naselju Hebrang te sportskoj dvorani Vijuš, Tvrđavi Brod i dr.
Već do kraja ove godine najavljena je i mogućnost održavanja prvih službenih minigolf natjecanja u Slavonskom Brodu.
Predstavljanju su bili nazočni i predstavnici Hrvatskog minigolf saveza i minigolf klubova iz Zagreba i Bistre Mislav Bjažić i Martina Šarec.

 minigolfpr8.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN U SLAVONSKOM BRODU OBILJEŽEN PREDSTAVLJANJEM MINI GOLFA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.