OBILAZAK OSNOVNIH ŠKOLA U POVODU POČETKA NOVE ŠKOLSKE GODINE

igkpocnastava.jpg
U povodu početka nove školske godine danas su prema ustaljenoj  tradiciji gradski čelnici obišli sve osnovne škole na području Grada i nazočili priredbama priređenim za najmlađe sugrađane koji kreću u za njih nepoznat svijet učenja. Za 725 učenika prvih razreda svih osnovnih škola Grad je i ove godine pripremio poklone – besplatne komplete pribora za likovni odgoj. 
Ohrabrivši prvašiće na početku upoznavanja s novom sredinom zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović poručili su da su okruženi provjerenim nastavnicima i prijateljima koji će im u tome uvelike pomoći. Grad Slavonski Brod nastavlja pomagati stvaranjem sve boljih materijalnih uvjeta za odvijanje nastave. Ovog ljeta u sklopu investicijskog održavanja obavljeni su radovi na popravku krovišta, zamjeni stolarije, uređenju prilaza i adaptaciji sanitarnih čvorova u mnogim školama (OŠ Blaž Tadijanović, Bogoslav Šulek, Đuro Pilar, Antun Mihanović PŠ Mali Pariz, Ivan Goran Kovačić, Vladimir Nazor, Dragutin Tadijanović). Najviše razloga za zadovoljstvo u ovoj školskoj godini imaju učenici OŠ Blaž Tadijanović u Podvinju koji nakon 15 godina nastavu pohađaju u dvije smjene i koji će za desetak dana dobiti na korištenje dograđeni i suvremeno opremljeni dio školske zgrade sa šest novih učionica, kabinetima i pratećim sadržajima u što je uloženo 2,8 milijuna kuna. 
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OBILAZAK OSNOVNIH ŠKOLA U POVODU POČETKA NOVE ŠKOLSKE GODINE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.