46. KOLEGIJ GRADONAČELNIKA O IZVJEŠĆIMA TRGOVAČKIH DRUŠTAVA I DRŽAVNE REVIZIJE

Kolegij300810.jpgNa 46.Kolegiju gradonačelnika podnijeta su izvješća o obavljenoj reviziji financijskih izvješća za 2009.godinu i izvješća o radu i financijskom poslovanju za 2009. godinu trgovačkih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu Grada: Brod plina, Vodovoda, Topline, Komunalca, Slobodne zone Đuro Đaković, Poduzetničkog inkubatora Brodin i Razvojne agencije Grada Slavonskog Broda. Izvjestitelji su bili direktori trgovačkih društava. Također, primljeno je na znanje i upućeno Gradskom vijeću na raspravu i izvješće Državnog ureda za reviziju o obavljenoj reviziji financijskih izvještaja poslovanja Grada Slavonskog Broda za 2009.godinu.
Najviše pitanja izazvalo je poslovno izvješće Brod plina u vezi zaduživanja tvrtke bez suglasnosti predstavničkog tijela te izvješće Vodovoda o uzrocima gubitka od 10,3 milijuna kuna za prošlu godinu.
S izuzetkom Topline sva ostala gradska trgovačka društva prošlu godinu poslovala su pozitivno.

KOlegij300810a.jpg 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti 46. KOLEGIJ GRADONAČELNIKA O IZVJEŠĆIMA TRGOVAČKIH DRUŠTAVA I DRŽAVNE REVIZIJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.