PODJELOM NAGRADA ZATVOREN 3.FESTIVAL AMATERSKIH KAZALIŠTA SLAVONSKI BROD 2010.

FAK3KRAJ.jpgPodjelom nagrada u Kazališno-koncertnoj dvorani svečano je zatvoren 3.Festival amaterskih kazališta Slavonski Brod 2010 održan pod pokroviteljstvom grada Slavonskog Broda. Uspješnom organizacijom i posjetom više od 2.000 gledatelja svih uzrasta 3.FAK u potpunosti je ispunio očekivanja. Nagrade laureatima predala je i festival zatvorila zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić.
Najboljom predstavom prema odluci publike i stručnog suda proglašena je „Zločestobija“ u izvedbi Kazališta mladih iz Viteza. Za najbolje uloge nagrade su pripale Kristijanu Petroviću i Anji Stipinović, za sporednu žensku ulogu Katici Štefančić, za sporednu mušku ulogu Kristianu Došenu, a za režiju Ani Mijatović. Za najbolji originalni tekst nagrađena je Lea Jovetić iz somborske Dramske družine HKUD „Vladimir Nazor“.  Priznanje za poseban doprinos kazališnom amaterizmu dobio je Silvio Stilinović iz brodskog Satiričkog kazališta mladih.
FAK3KRAJ1.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PODJELOM NAGRADA ZATVOREN 3.FESTIVAL AMATERSKIH KAZALIŠTA SLAVONSKI BROD 2010.

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.