U SUBOTU 28.KOLOVOZA PRVA ROLIJADA U SLAVONSKOM BRODU

Rolijada.jpgU subotu 28.kolovoza u 17,30 sati bit će u Slavonskom Brodu upriličena prva Rolijada, zajedničko rolanje uz glazbu od Poloja do sportske dvorane Vijuš i natrag. Prije toga u 16 sati Koturaljkaški savez Hrvatske u suradnji s inline hokej klubom OKEJ i pod pokroviteljstvom grada Slavonskog Broda organizira prvu medunarodnu utrku u brzinskom rolanju (4.kolo Hrvatskog inline kupa) od Poloja do Migalovaca i natrag, a tom prigodom bit će upriličena i fitness utrka na 5 kilometara za sve uzraste od Poloja do dvorane Vijuš i natrag (prijave za utrke primaju se na Poloju gdje će biti postavljena startno-ciljna ravnina s pozornicom). 
Na Rolijadi se mogu pojaviti svi građani na rolama, a roditelji mogu gurati i djecu u kolicima. Pozivaju se svi brodski roleri da se pridruže utrci ili Rolijadi, a svi sugrađani na cjelodnevno druženje i dobru zabavu na Poloj.
U vremenu od 15 do 18 sati bit će zatvoren promet na trasi utrke i Rolijade.
Na međunarodnoj utrci u brzinskom rolanju očekuje se nastup rolera iz Hrvatske, Austrije, BiH, Italije, Madarske, Srbije, Slovenije.
Na posljednjoj utrci na Jarunu u Zagrebu startalo je više od 100 rolera, a na Rolijadi je sudjelovalo oko 250 rolera.
Više informacija o ovom događaju mogu se dobiti na web stranici: www.rolanje.hr
Prepoznajući potrebe sugrađana za rekreativnim rolanjem Grad Slavonski Brod je uz cestu za Poloj prije nekoliko godina izgradio posebnu stazu za bicikliste i rolere.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U SUBOTU 28.KOLOVOZA PRVA ROLIJADA U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.