INTENZIVNI RADOVI NA BROJNIM ŠKOLSKIM OBJEKTIMA

OSBTadijanovic.jpgBrojni školski objekti na području Grada pretvoreni su ovoga ljeta u gradilišta, a s približavanjem nove školske godine privode se kraju obimni radovi. Najživlje je u Osnovnoj školi Blaž Tadijanović u Podvinju gdje se dograđuje kat školske zgrade sa šest novih učionica i pratećim prostorima koji će u rujnu biti predani na korištenju učenicima i nastavnicima za konačno odvijanje nastave u dvije smjene. Iz investicijskog održavanja adaptiraju se krovišta u školskim dvoranama OŠ B.Tadijanović i B.Šulek te OŠ M.Amruš, promijenjena je dotrajala stolarija u OŠ Đ.Pilar u Brodskom Vinogorju i područnoj školi A.Mihanović u Malom Parizu, adaptirani su sanitarni čvorovi u OŠ V.Nazor i I.G.Kovačić i sanirana ograda kod OŠ D.Tadijanović.

mt_gallery:

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti INTENZIVNI RADOVI NA BROJNIM ŠKOLSKIM OBJEKTIMA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.