ASFALTIRANA REKONSTRUIRANA CESTA I PJEŠAČKA STAZA U ULICI STJEPANA RADIĆA U MO „JOSIP RIMAC“

RekRadiceva.jpgZavršena je temeljita rekonstrukcija ceste i izgrađena pješačka staza u završnom dijelu ulice Stjepana Radića u MO „Josip Rimac“, od križanja s ulazom u Romsko naselje do visećeg mosta.  Ukupno je rekonstruirano 1117 metara dotrajale ceste u kojoj je izgrađeno i autobusno okretište i ugibalište za javni gradski prijevoz čime je okončan  pojedinačno najveći projekt iz ovogodišnjeg programa građenja nerazvrstanih cesta i pješačkih staza u Gradu.
Graditelji „Cestara“ asfaltirali su i 152 metara dugu cestu u Vrtlarskoj ulici u Brodskom Vinogorju u kojoj je lani provedena kanalizacijska mreža, a prije toga izgradili i parkiralište oko crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju. 

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ASFALTIRANA REKONSTRUIRANA CESTA I PJEŠAČKA STAZA U ULICI STJEPANA RADIĆA U MO „JOSIP RIMAC“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.