GRADU SLAVONSKOM BRODU BESPOVRATNA POTPORA ZA GRADNJU INFRASTRUKTURE U ZONI BJELIŠ

UgovorNKap.jpgZamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović potpisao je danas u Novoj Kapeli u ime Grada ugovor s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva o dodjeli 1,5 milijun kuna bespovratnih sredstava za izgradnju infrastrukture u poduzetničkoj zoni Bjeliš. U sklopu današnjeg radnog posjeta Brodsko-posavskoj županiji državne tajnice u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tihane Kraljić ugovori o bespovratnim potporama za izgradnju poduzetničkih zona uručeni su i načelnicima općina Davor, Gornja Vrba, Brodski Stupnik i Dragalić u ukupnom iznosu od 2,4 milijun kuna.
   -Zahvaljujem se Ministarstvu gospodarstva i Vladi RH na ovoj potpori koja će značajno ubrzati razvoj Gospodarske zone Bjeliš, a samim time i zapošljavanje i razvoj poduzetnišva u gradu Slavonskom Brodu. Moram istaknuti da je ministarstvo već drugu godinu zaredom prepoznalo projekte grada Slavonskog Broda i siguran sam da će se ova dobra suradnja nastaviti i u budućnosti, izjavio je nakon potpisivanja ugovora zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović.
   Gospodarska zona Bjeliš prostirat će se na površini od 236.500 kvadratnih metara u blizini Industrijske zone i Luke Brod i omogućit će gradnju većih proizvodnih objekata.
Državna tajnica Tihana Kraljić ocijenila je Brodsko-posavsku županiju oglednim primjerom kako regionalna i lokalna samouprava koriste i kvalitetno pripremaju projekte za sredstva iz proračuna Ministarstva gospodarstva namijenjena poticanju razvoja poduzetništva. Uz 3,9 milijuna kuna odobrenih potpora za gradnju infrastrukture u poduzetničkim zonama, ove godine još je više od 2 milijuna kuna dodijeljeno pojedinačno poduzetnicima i potpornim institucijama na području županije. 

UgovorNKap4.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRADU SLAVONSKOM BRODU BESPOVRATNA POTPORA ZA GRADNJU INFRASTRUKTURE U ZONI BJELIŠ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.