PRIJEM ZA SANDU LIVIJU MADUNA, OSVAJAČICU ZLATNOG ODLIČJA NA SVJETSKOM PRVENSTVU U ITF TEKVANDOU

Liviaprijem.jpgDanas je zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović upriličio prijem za Sandu Liviju Maduna u povodu osvajanja zlatne medalje u juniorskoj konkurenciji na 15.Svjetskom prvenstvu ITF Tekvando federacije u Južnoj Koreji.  Čestitajući mladoj Brođanki na zapaženom uspjehu u kojeg je ugrađeno višegodišnje naporno vježbanje, zamjenik gradonačelnika izrazio je uvjerenje da će joj to biti podstrek za nastavak karijere i uručio prigodni poklon.
Velika čast za Liviju bio je izbor za davateljicu prisege na svečanom otvaranju velikog tekvando skupa koji je u kolijevci ovog borilačkog sporta okupio tri tisuće natjecatelja iz cijelog svijeta.
Uspon na najviše postolje u sparingu u juniorskoj konkurenciji bio je najveća nagrada Liviji za devetgodišnje bavljenje ovim sportom, mukotrpno treniranje i odricanje, a davanje svečane prisege pred tisućama natjecatelja poseban doživljaj kojeg će se još dugo sjećati. 
Prijemu je bio nazočan i trener Dominik Maduna te junior Perica Kovačević, također sudionik Svjetskog prvenstva ITF federacije i član brodskog Tekvando kluba „Semper Fidelis“.

Liviaprijem11.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA SANDU LIVIJU MADUNA, OSVAJAČICU ZLATNOG ODLIČJA NA SVJETSKOM PRVENSTVU U ITF TEKVANDOU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.