„LJETO U BRODU“ - BOGATA I RAZNOVRSNA PONUDA BESPLATNIH SPORTSKO-REKREATIVNIH AKTIVNOSTI

LJUBKarate.jpgGradski Upravni odjel za društvene djelatnosti i Savez sportske rekreacije Sport za sve i ovoga ljeta pripremili su i ponudili mladima niz organiziranih sportsko-rekreativnih aktivnosti kako bi srpanj i kolovoz mogli provesti aktivno.
Ove godine ponuda raznovrsnih sadržaja proširena je na 16 aktivnosti: od škola košarke, nogometa i rukometa na vanjskim igralištima osnovnih škola, ljetnih škola gimnastike, karatea, kajaka i kanua, kuglanja, boćanja, akrobatskog rock and rolla, odbojke na pijesku pa do yoge, fitnessa, biciklijada i druženja na Poloju uz mali nogomet, badminton, pikado, šah, stolni tenis, viseću kuglanu...
Cilj je da djeci koja se inače bave sportom u školama sporta (u kojima  je u okviru gradske Zajednice sportskih udruga obuhvaćeno oko 3.500 polaznika) omogući nastavak treniranja i tijekom ljeta, a drugima da slobodno vrijeme koriste baveći se rekreacijskim aktivnostima prilagođenim njihovu uzrastu.
Na svim odredištima navedenim u letku distribuiranom učenicima prilikom dodjele svjedodžbi čekaju ih profesori ili sportski treneri s rekvizitima koji će organizirati sve rekreacijske aktivnosti. 
Prema prvim procjenama, prihvaćenost ponuđenih sadržaja vrlo je dobra i svaki program privukao je između 20 i 40 sudionika koji se mijenjaju.
U Savezu sportske rekreacije žale što ove godine u ponudu nisu mogli uvrstiti školu plivanja zbog objektivnih teškoća oko uvjeta.
Važno je istaknuti da su svi ponuđeni programi  potpuno besplatni za sve sudionike. 
  
mt_gallery: 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti „LJETO U BRODU“ - BOGATA I RAZNOVRSNA PONUDA BESPLATNIH SPORTSKO-REKREATIVNIH AKTIVNOSTI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.