POTPISAN DODATAK UGOVORU ZA PROIZVODNJU BORBENIH OKLOPNIH VOZILA U ĐURI ĐAKOVIĆU

ZokiKosor.jpgDanas je u Đuro Đaković-Holdingu u nazočnosti premijerke Jadranke Kosor i više članova Vlade te predstavnika Grada i Županije, potpisan dodatak ugovoru o proizvodnji borbenih oklopnih vozila kojim će se nastaviti započeti poslovi između Ministarstva obrane, finske Patrie i Đure Đakovića za isporuku 126 oklopnih vozila do kraja 2012.godine.
Potpisani su ugovori između Ministarstva obrane i Đuro Đaković-Specijalnih vozila o opremanju baznih vozila sustavima naoružanja te između ĐĐ-SV i norveške tvrtke Kongsberg o nabavci daljinski upravljanih oružnih stanica.
Zamah proizvodnje borbenih oklopnih vozila u Đuri Đakoviću na potrebnu razinu od četiri oklopnjaka mjesečno omogućit će nedavno izdano državno jamstvo Đakoviću za kreditno zaduženje od 36,7 milijuna eura u cilju financiranja proizvodnje i osiguranja obrtnog kapitala. To bi, pouzdano se procjenjuje, trebalo omogućiti plasman finskih oklopnjaka proizvedenih u Slavonskom Brodu i na nova, treća tržišta.
Ističući zadovoljstvo završetkom ovog posla, premijerka Kosor kazala je da se njime ostvaruje jedan od najvažnijih ciljeva u ovim kriznim vremenima za Vladu, a posebno za Slavonski Brod i Županiju, o čuvanju 250 radnih mjesta samo na ovom projektu, uz mogućnost otvaranja novih. Tom prilikom, najavljeno je i skoro potpisivanje ugovora za proizvodnju 100 teretnih vagona u Đakoviću koji je bio najpovoljniji ponuditelj na okončanom natječaju.
U ime Grada Slavonskog Broda premijerku Kosor pozdravio je i zahvalio na potpori najvećoj brodskoj tvrtci zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović. 
 ZoranSuker1.jpg
   

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISAN DODATAK UGOVORU ZA PROIZVODNJU BORBENIH OKLOPNIH VOZILA U ĐURI ĐAKOVIĆU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.