SEMINAR ZA CIVILNE STRADALNIKE OD MINA KRAJEM SRPNJA U SLAVONSKOM BRODU

PogledCentar1.jpgKrajem srpnja u Slavonskom Brodu održat će se seminar namijenjen civilnim stradalnicima od mina kojeg u sklopu projekta „Socijalno-ekonomska reintegracija civilnih žrtava mina“ u Republici Hrvatskoj provodi kozultantska kuća Sintagma, a financira ga Međunarodni fond za razminiravanje i pomoć žrtvama mina (ITF).
Zbog ograničenog broja polaznika svi zainteresirani korisnici seminara (civilne žrtve stradalnici od mina i minsko-eksplozivnih sredstava kao i članovi njihovih obitelji) mogu se prijaviti i dobiti detaljnije informacije o vremenu, mjestu i načinima provedbe seminara u uredu Konzultantske kuće „Sintagma“ u Novoj Gradiški, Gundulićeva 4, ili na telefon 035/ 361-947, svakog radnog dana od 8-16 sati.
Republika Hrvatska potpisnica je Ottawske konvencije koju je ratificirala 1998.godine, a svoje obveze ispunila uništenjem uskladištenih protupješačkih mina u tri faze, zaključno s 2002. godinom. Prema Ottawskoj konvenciji, žrtve mina nisu samo izravni stradalnici, nego i članovi njihovih obitelji te se i oni mogu uključiti u aktivnu provedbu seminara.
Cilj seminara je potpomoći socijalnu reintegraciju stradalnika u zajednicu u kojoj žive  prijenosom znanja i vještina i mogućnošću korištenja vlastitih potencijala.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti SEMINAR ZA CIVILNE STRADALNIKE OD MINA KRAJEM SRPNJA U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.