FORMIRANA ČETIRI NOVA DJEČJA IGRALIŠTA NA PODRUČJU GRADA, PETO ĆE BITI DONIRANO GRADU VUKOVARU

IgralFMaric.jpgGrad Slavonski Brod postao je ovih dana bogatiji za četiri nova dječja igrališta opremljena toboganima, ljuljačkama, vrtuljcima, klackalicama i klupama, postavljenim u Naselju Hrvatskih branitelja, Naselju kraljice Jelene, ulici Franje Maričevića (kod nogometnog stadiona) i Supilovoj ulici.
Nakon provedenog postupka javne nabave, nabava elemenata za formiranje novih i održavanje postojećih dječjih igrališta na području Grada ugovorena je s obrtom ZIM iz Slavonskog Broda na iznos od 133.000 kuna (bez pdv-a).
Ugovorena je nabava elemenata za ukupno pet igrališta, a peto će biti postavljeno u Vukovaru kao poklon grada Slavonskog Broda djeci Vukovara.
Pored formiranja novih igrališta, popunit će se i nekoliko postojećih dječjih igrališta na području Grada.
IgralHbranit1.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti FORMIRANA ČETIRI NOVA DJEČJA IGRALIŠTA NA PODRUČJU GRADA, PETO ĆE BITI DONIRANO GRADU VUKOVARU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.