REKONSTRUIRANA DOMOBRANSKA ULICA NA PLAVOM POLJU I PRODUŽETAK DRAVSKE ULICE NA KOLONIJI

Domobrcest7.jpgGraditelji „Cestara“ danas su asfaltirali rekonstruiranu 260 metara dugu cestu u Domobranskoj ulici na Plavom polju i produžetak Dravske ulice na Koloniji. S obje strane ceste u Domobranskoj ulici izgrađena je i pješačka staza koja će se u naredna dva dana prekriti asfaltnim slojem. Time će i posljednja u nizu od četiri paralelne prometnice koje spajaju Borovsku i Svačićevu ulicu biti kompletno rekonstruirana.
Produžetkom Dravske ulice do Sjeverne vezne ceste prema nadvožnjaku preko autoceste stanovnicima ovog dijela Naselja Kolonija olakšat će se komunikacija prema zapadnim dijelovima Grada.

 

 Domobrcest8.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti REKONSTRUIRANA DOMOBRANSKA ULICA NA PLAVOM POLJU I PRODUŽETAK DRAVSKE ULICE NA KOLONIJI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.