ZAVRŠENA VEĆINA UGOVORENIH RADOVA NA IZGRADNJI JAVNE RASVJETE NA PODRUČJU GRADA

RasvjSVC6.jpgZavršen je veći dio radova na izgradnji nove i produžetku postojeće mreže javne rasvjete na području Grada ugovorenih s tvrtkom Bošković Elektromontaža iz Vinkovaca. 
Kompletno su završeni radovi i nova mreža javne rasvjete već svijetli u Naselju biskupa Ćirila Kosa te Branimirovoj ulici i odvojku Branimirove, ulici Babinac II, odvojcima Trga Sv.Antuna, Maka Dizdara, Strme, Kerdeni, don Ive Prodana i oko sportske dvorane Vijuš.
Radovi su završeni, nova mreža predana je na priključak HEP-u i nakon ispitivanja očekuje se da će uskoro biti puštena u rad i na najdužoj dionici na Sjevernoj veznoj cesti, od križanja s Vinogradskom sve do Osječke, potom u Splitskoj i Trogirskoj ulici, Čavličkom kraju, Stadionskoj, Jablanskoj-Vrtlarskoj te Vinogorčevoj-Orahovoj ulici.
U Runjaninovoj i ulicama na Šestincu, od Šestinca I do V, ovih dana očekuje se isporuka i montaža svjetiljki čime će i ovi radovi biti završeni u ugovorenom roku.  Nakon toga Grad Slavonski Brod bit će bogatiji za više od 12 kilometara nove mreže javne rasvjete.

RasvjRunjanin1.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAVRŠENA VEĆINA UGOVORENIH RADOVA NA IZGRADNJI JAVNE RASVJETE NA PODRUČJU GRADA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.