PRIJEM ZA GERHARDA ROBELA, PREDSJEDNIKA HUMANITARNE UDRUGE „SVETA FILOMENA“ IZ NJEMAČKE

Grobel1.jpgDanas je u Slavonskom Brodu boravio gospodin Gerhard Robel, predsjednik  Humanitarne udruge „Sveta Filomena“ iz njemačkog grada Schmerlitza,  poznat po nizu humanitarnih akcija  pomoći pojedincima i udrugama još od vremena Domovinskog rata. Najnovija akcija usmjerena je prema Udruzi za promicanje inkluzije u Slavonskom Brodu, za izgradnju novog Dnevnog centra za koji je Grad darovao zemljište i oslobodio udrugu plaćanja komunalnih doprinosa. U ime humanitarne udruge „Sveta Filomena“ gospodin Robel obećao je da će u naredne dvije godine gradnju Dnevnog centra u Slavonskom Brodu pomoći novčanom donacijom od ukupno 20.000 eura i obavljanjem radova na postavljanju elektroinstalacija i keramike.
Poznatog humanitarca i dokazanog dobročinitelja brojnih udruga i građana iz Slavonskog Broda, Brodsko-posavske županije i šire, pozdravila je u ime Gradske uprave zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i zahvalila na svemu što je dosad učinio za ljude u potrebi iz Hrvatske.
Izražavajući zadovoljstvo što je prepoznao i potrebe brodske Udruge za promicanje inkluzije, koja okuplja osobe s intelektualnim teškoćama i pomaže im da se osjećaju ravnopravnim članovima društva, Ilijana Vrbat Pejić istaknula je da će ova pomoć otići u prave ruke.
Zahvaljujući se na prijemu, gospodin Robel je naglasio da novac za donacije u svrhu poboljšanja života ljudima u potrebi udruga Sveta Filomena prikuplja od brojnih pojedinaca u Njemačkoj. Kod usmjeravanja donacija u Brodu i okolici poštuje preporuke svog dugogodišnjeg prijatelja Antuna Đureka, osobe koja je najzaslužnija za povezivanje Grada i Županije s ovom humanitarnom udrugom.
Pomoć udruge „Sveta Filomena“ uglavnom je usmjerena na nabavku građevinskog materijala te osobnom angažmanu u adaptaciji i izgradnji obiteljskih kuća socijalno ugroženom stanovništvu i udrugama.
Nakon prijema u Gradskoj upravi, kojemu su nazočili i članovi Udruge za promicanje inkluziju s predsjednicom Ljiljom Bricom, gospodin Robel obišao je gradilište novog Dnevnog centra Udruge za promicanje inkluzije u Naselju Matija Ivanića.

GRobel7.jpg

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA GERHARDA ROBELA, PREDSJEDNIKA HUMANITARNE UDRUGE „SVETA FILOMENA“ IZ NJEMAČKE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.