PRIJEM ZA ATLETIČARKU MARSONIJE I JUNIORSKU REPREZENTATIVKU PAULU KONOPKU

PKonopka6.jpgU povodu prvog nastupa za atletsku reprezentaciju Hrvatske na Europskom prvenstvu u planinskom trčanju u Bugarskoj, osvajanja naslova juniorske prvakinje Hrvatske u Splitu i niza ovogodišnjih zapaženih rezultata na brojnim natjecanjima, danas je u Gradskoj vijećnici upriličen prijem za atletičarku Marsonije Paulu Konopku i njezina trenera Antun Šeremeta.
Na ukupno 15 ovogodišnjih nastupa nadarena 16-godišnja dugoprugašica samo u dvije utrke nije ostvarila plasman među tri najbrže trkačice: na Europskom prvenstvu u planinskom trčanju u Bugarskoj, gdje je u cilj naporne utrke stigla 35.-a te Krosu Sportskih novosti u Zagrebu. Uz četiri odličja sa službenih državnih prvenstava, među značajnim uspjesima izdvaja se i pehar za prvo mjesto u svom uzrastu na međunarodnom Plitvičkom maratonu.
Upornost i marljivost glavne su osobine nadarene Paule kojoj  sportske obveze nisu odmogle da s odličnim uspjehom završi 1.razred u Tehničkoj školi.
Čestitajući Pauli i treneru Šeremetu na ovim ostvarenjima zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić izrazila je nadu da će još kvalitetniji materijalni uvjeti za djelovanje Atletskog kluba Marsonia na Stadionu „Stanko Vlajnić-Dida“ omogućiti još bolje rezultate, a time i veću popularnost i potporu atletskom sportu u Slavonskom Brodu.   
PKonopka1.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA ATLETIČARKU MARSONIJE I JUNIORSKU REPREZENTATIVKU PAULU KONOPKU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.