ŠTETA OD ELEMENTARNE NEPOGODE U GRADU SLAVONSKOM BRODU PROCIJENJENA NA 47,9 MILIJUNA KUNA

KlizisteBrl9.jpgUkupna šteta od elementarne nepogode uzrokovane obilnim oborinama početkom lipnja u Gradu Slavonskom Brodu procijenjena je na 47,977.349,83 kune  i elaborat o procjeni upućen je Županijskom Povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda koji će ga objediniti sa štetama na poljoprivrednim kulturama i uputiti nadležnom državnom Povjerenstvu.
Na temelju pristiglih 250 prijava šteta od elementarne nepogode na području Grada Slavonskog Broda, posebno Stručno povjerenstvo obišlo je  teren i procijenilo štete na građevinskim objektima, infrastrukturi i opremi. Najveći iznos procijenjenih šteta (oko 25 milijuna kuna) odnosi se na troškove sanacije brojnih klizišta u brdskim dijelovima Grada dok su štete na infrastrukturi (cestama, vodovima i dr.) procijenjene na 20 milijuna kuna.
U Romskom naselju šteta od poplava procijenjena je na 411 tisuća kuna i elaborat o procjeni bit će dostavljen Uredu za nacionalne manjine Vlade RH.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ŠTETA OD ELEMENTARNE NEPOGODE U GRADU SLAVONSKOM BRODU PROCIJENJENA NA 47,9 MILIJUNA KUNA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.