PRIJEM ZA NASTAVNIKE OSNOVNE ŠKOLE IVAN KUKULJEVIĆ IZ VARAŽDINSKIH TOPLICA

VZTOPLICEIK.jpgGrad Slavonski Brod danas je posjetila studijska grupa nastavnika iz Osnovne škole Antuna Ivana Kukuljevića iz Varaždinskih Toplica. Rezultat je to suradnje turističkih zajednica gradova Slavonskog Broda i Varaždinskih Toplica započete tijekom proljetnih mjeseci kada su u ovoj školi promovirani programi dječjih svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“.
Studijsku grupu s ravnateljicom OŠ I.Kukuljević Gorankom Štefanić primila je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić izrazivši tom prilikom zadovoljstvo boljim upoznavanjem i najavljenim skorim dolascima učenika iz Varaždinske županije u grad Slavonski Brod u okviru razmjene jednodnevnih učeničkih ekskurzija.
Gosti iz  Varaždinskih toplica obišli su Tvrđavu, središte grada i razgledali Franjevački samostan. Pored već započete suradnje na kulturnoj razini izrazili su želju da se povežu s jednom školom-partnerom u Slavonskom Brodu. Ne skrivajući oduševljenje i ugodno iznenađenje viđenim u Gradu kojeg su mnogi posjetili prvi puta, zaključili su da se vesele budućoj suradnji.

VZTOPLICEIK1.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA NASTAVNIKE OSNOVNE ŠKOLE IVAN KUKULJEVIĆ IZ VARAŽDINSKIH TOPLICA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.