POTPISAN SPORAZUM O PRIJATELJSTVU I SURADNJI S MESTNOM OBČINOM CELJE

potpissbcelje11.jpgNakon što je 14. lipnja u Celju potpisan Sporazum o prijateljstvu i suradnji između  Mestne občine Celje i Grada Slavonskog Broda, gradonačelnik Mirko Duspara i župan Mestne občine Celje Bojan Šrot stavili su potpise na tekst sporazuma i u Slavonskom Brodu.
Poslije vrlo brzog upoznavanja gradskih uprava, ovaj Sporazum znak je snažne političke volje i zalaganja za proširenjem suradnje na obostranu korist i učvršćenjem prijateljstava među brojnim gradskim institucijama, udrugama i građanima oba grada, što je i konačni cilj.
   -Kad govorimo o gradovima uvijek imam u mislima prijateljstvo među ljudima koji žive u oba grada, suradnju između institucija koje djeluju na području školstva, kulture, sporta i svega ostaloga. Siguran sam da ćemo od svega toga imati koristi jedni i drugi, da ćemo učiti jedni od drugih, prenositi i razmjenjivati dobra iskustva.   Mi smo se dosta brzo upoznali i stvorili dobar kontakt, a ono što će trajati više godina je  uspostavljanje kontakata između ljudi koji djeluju u kulturi, sportu i svemu što nije gradska uprava. Imamo u planu da sljedeće godine sudjelujemo na vašim dječjim svečanostima „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“ i sličnim priredbama, a isto tako pozivat ćemo Brođane na neke naše kulturne, sportske i druge priredbe. Ima puno prostora za suradnjom, pokazali smo ovime političku volju i mislim da će od razvijanja prijateljstva imati koristi naša dva grada, narodi i države, izjavio je župan Bojan Šrot.  
   -Imamo dobar primjer u Mestnoj občini Celje koja je u predpristupno vrijeme ulaska Slovenije u EU iskoristila sve što se moglo iskoristiti,a poslije to nastavila u strukturnim fondovima.  To je prostor u kojem bi naša gradska uprava mogla iskoristiti pozitivna iskustva iz Celja. Ima još dosta prostora za suradnjom, od gradskih uprava, poduzeća, ustanova do udruga, koju bi trebalo proširiti i na građane iz Celja i Slavonskog Broda, kazao je gradonačelnik Mirko Duspara.
Izaslanstvo Mestne občine Celje aktivno je sudjelovalo i na tradicionalnoj brodskoj Fišijadi i Savskom sajmu ne skrivajući oduševljenje sadržajem ovih originalnih turističko-zabavnih priredbi.  
mt_gallery:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISAN SPORAZUM O PRIJATELJSTVU I SURADNJI S MESTNOM OBČINOM CELJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.