PRIJE 19 GODINA OSNOVANA 108. BRIGADA ZNG

stoosma.jpgDanas se navršava 19 godina od ustroja 108. brigade ZNG. U sklopu obilježavanja obljetnice legendarne brodske brigade  jučer su u Podcrkavlju,, gdje brigada osnovana, položeni vijenci  na spomen-ploču i održana sv. misa za poginule pripadnike 108. brigade.

Danas su predstavnici Brodsko-posavske županije, gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara, dr. medi i njegova zamjenica Ilijana Vrbat Pejić ,pripadnici 108. brigade, predstavnici udruga iz Domovinskog rata  i drugih udruga položili vijence kod središnjeg križa na Gradskom groblju  i kod spomenika poginulim braniteljima u središtu Slavonskog Broda.

Obilježavanje 19. obljetnice ustroja 108. brigade počelo je još 19. lipnja otvorenim šahovskim turnirom i izložbom «Brod u ratu» u Gradskoj knjižnici u ultramaratonom  « 108 kilometara za 1o8. brigadu» od Vukovara do Slavonskog Broda. U subotu je organiziran biciklistički maraton «108. ide dalje» Okučani- Podcrkavlje, sportski susreti , stolnoteniski susreti invalida Domovinskog rata i druženja u Tomici, dvodnevni stolnoteniski susreti « Prijatelji 108.» i «Hrvatski branitelji» u domu u Malom Parizu.

Grad Slavonski Brod  je ponosan na svoju 108. Ni ovih 19 godina koje danas obilježavamo ne može izblijediti emocije, slike i sjećanja na veliko vrijeme Domovinskog rata, na vrijeme časnih i odvažnih ljudi, spremnih za obranu Domovine dati najviše što imaju: svoje živote. Takvi su bili pripadnici 1o8. brigade.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJE 19 GODINA OSNOVANA 108. BRIGADA ZNG

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.