VEČERAS OTVORENJE IZLOŽBE AK «SAVA» 30. SAZIVA

LKSava.jpgOtvorenjem izložbe akvarela nastalih prošle godine  na 30. sazivu Akvarelističke  kolonije Sava,  večeras u 19 sati u Likovnom salonu «Becić» označava se početak 31. Kolonije , jedne od najstarijih  u Hrvatskoj koja okuplja uz brodske slikare i slikare-akvareliste iz cijele Hrvatske.

Tijekom dugog niza godina Kolonija potvrđuje smisao svoga postojanja, a gradu Slavonskom Brodu daje prepoznatljiv dio identiteta u hrvatskom kulturnom prostoru.

Za tri desetljeća stalnog djelovanja ( ni za  vrijeme Domovinskog rata nije prekidala rad), Kolonija je stekla oko tisuću akvarela. Njih je preuzela Galerija umjetnina pri kojoj je utemeljen Kabinet akvarela.

Sve to govori u prilog činjenici da je suvremeni hrvatski akvarel u Brodu našao sigurno i čvrsto uporište i postao respektabilno mjesto u likovnom mozaiku Hrvatske.

                              

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti VEČERAS OTVORENJE IZLOŽBE AK «SAVA» 30. SAZIVA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.