ULTRAMARATON 108 KILOMETARA ZA 108.BRIGADU OD OVČARE DO SLAVONSKOG BRODA

ultmar108brig.jpgPetu godinu zaredom u čast obilježavanja 19. obljetnice osnutka 108.brigade Hrvatske vojske upriličen je jedinstveni ultramaraton od Ovčare do Slavonskog Broda pod nazivom „108 kilometara za 108.brigadu“. Na startu ultramaratona pred spomen-obilježjem na Ovčari tridesetak maratonaca i desetak biciklista pozdravio je u ime Grada Slavonskog Broda zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović. Izaslanstvo grada Slavonskog Broda tom prigodom položilo je vijenac i zapalilo svijeću na Ovčari i na memorijalnom groblju u Vukovaru odajući počast svim hrabrim braniteljima grada-heroja. 
Na cilju u središtu Slavonskog Broda uz brojne građane maratonce je pozdravio i čestitao im na sportskom pothvatu gradonačelnik Mirko Duspara položivši potom u društvu čelnika Brodsko-posavske županije, preživjelih zapovjednika i pripadnika 108.brigade vijenac i svijeću kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima. Legendarna 108.brigada ponos je grada Slavonskog Broda. Ne čudi stoga što se broj sudionika ovog jedinstvenog ultramaratona u organizaciji Udruge za rekreativno cestovno i planinsko trčanje"Brace" u proteklih pet godina gotovo udeseterostručio i osim trkača iz Slavonskog Broda okuplja maratonce  iz Zagreba, Osijeka, Rijeke i drugih hrvatskih gradova.
Svim sudionicima ove sportske priredbe dirljivim riječima obratio se poznati mladi brodski maratonac i pjesnik Krešimir Šimić, sin poginulog pripadnika 108.brigade poručivši kako će mladi Brođani nastaviti ovu tradiciju i trajno sačuvati sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje.
U ime organizacijskog odbora ultramaratona svim trkačima i pokroviteljima, posebice Gradu Slavonskom Brodu koji od početka zdušno podržava ovaj projekt,  zahvalio se jedan od zapovjednika 108.brigade, umirovljeni brigadni general Josip Zvirotić.
ultmar108brig3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ultmar108brig5.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ULTRAMARATON 108 KILOMETARA ZA 108.BRIGADU OD OVČARE DO SLAVONSKOG BRODA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.