ASFALTIRA SE PARKIRALIŠTE S PRILAZNOM CESTOM KOD SPORTSKE DVORANE „VIJUŠ“

PARKINGVIJUS1.jpgDanas su započeli završni radovi na asfaltiranju prilazne ceste s velikim parkiralištem na istočnoj strani Sportske dvorane „Vijuš“. Radove obuhvaćene ovogodišnjim ugovorom za izgradnju pješačkih staza i nerazvrstanih cesta na području Grada izvodi tvrtka "Cestar". Uz prilaznu cestu iz pravca Vrazove ulice na parkingu će biti mjesta za oko 140 vozila što će zajedno s parkiralištem na zapadnoj strani dvorane i u blizini gradskog nogometnog stadiona uz Savu smanjiti gužve oko parkiranja za vrijeme velikih sportskih priredbi i koncerata u dvorani Vijuš.
Proteklih dana graditelji "Cestara" završili su izgradnju ceste koja spaja Slavonsku s Ličkom ulicom na Budainci, asfaltirali produžetak Vinogorčeve ulice u Brodskom Vinogorju te nova autobusna stajališta javnog gradskog prijevoza u produžetku Autobusnog kolodvora u Slavonskom Brodu. 

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ASFALTIRA SE PARKIRALIŠTE S PRILAZNOM CESTOM KOD SPORTSKE DVORANE „VIJUŠ“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.