PRVI RIJEČNI KRUZER S FRANCUSKIM TURISTIMA PRISTAO NA SAVI U SLAVONSKOM BRODU

FrancTur.jpgSinoć je u Slavonski Brod doplovio prvi riječni turistički kruzer „Victor Hugo“ dug 82 metra u vlasništvu najvećeg europskog turističkog riječnog brodara Croise Europe i na putovanju od Budimpešte do Siska doveo u Slavonski Brod 82 francuska turista.
U toj povijesnoj prigodi gradska i županijska turistička zajednica organizirale su za francuske turiste kratki razgled Tvrđave nakon čega su nastavili putovanje prema Sisku.
U atraktivna kružna putovanja po europskim rijekama odnedavna je uvrštena i Sava, a nakon dolaska još jedne skupine turista u Slavonski Brod do kraja lipnja već sljedeće godine očekuje se brojna pristajanja riječnih kruzera.
Goste iz Francuske pozdravio je zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović  izražavajući zadovoljstvo početkom aktiviranja potencijala Grada i u riječnom turizmu.
   -Ovisno o itinereru nudit ćemo gostima različite sadržaje. Za ovu grupa predviđen je organizirani razgled brodske Tvrđave, a gosti koji dođu u Grad 21.lipnja imat će priliku individualno razgledati grad i konzunmirati  brojne sadržaje budući da isplovljavaju 22.lipnja. Za riječni turizam uobičajeno je da se turisti u jednoj luci zadržavaju jedan dan, a grad od  75 tisuća stanovnika ima niz sadržaja i u takvom gradu nije problem da se privuče i zadrži pažnja gostiju tijekom cijelog dana, istaknula je direktorica gradske Turističke zajednice mr Biljana Lončarić.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRVI RIJEČNI KRUZER S FRANCUSKIM TURISTIMA PRISTAO NA SAVI U SLAVONSKOM BRODU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.