U TVRĐAVI SREDIŠNJI PROGRAM 46.BRODSKOG KOLA I IZBOR NAJLJEPŠE HRVATICE U NARODNOJ NOŠNJI

Brodkolo.jpgU Tvrđavi Brod upriličena je završnica 46.izdanja Brodskog kola, najstarije smotre folklora u Hrvatskoj. Uz nastupe brojnih kulturno-umjetničkih društava i pjevačkih skupina diljem Hrvatske i inozemstva koji njeguju hrvatsku tradicijsku kulturnu baštinu, kulminacija ovogodišnjeg Brodskog kola bio  je već tradicionalni izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji. U velikoj konkurenciji 35 djevojaka iz svih dijelova Hrvatske, BiH i Vojvodine, najljepšom je proglašena Josipa Pehar iz Belog Manastira kojoj je u ime Grada Slavonskog Broda čestitao na izboru i uručio vrijedne nagrade gradonačelnik Mirko Duspara.

Brodkolo1.jpg

 

 

 

 

 

 

BrodKOlo2.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U TVRĐAVI SREDIŠNJI PROGRAM 46.BRODSKOG KOLA I IZBOR NAJLJEPŠE HRVATICE U NARODNOJ NOŠNJI

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.