Ispis

slap2.jpgUdruga “Slap” koja okuplja roditelje djece oboljele i liječene od malignih bolesti i leukemije iz Brodsko-posavske županije sa sjedištem u Slavonskom Brodu održala je izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo na čelu s predsjednicom Danijelom Petrović.
Sve sudionike skupštine i članove udruge u ime Grada pozdravila je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić izrazivši potporu djelovanju i spremnost grada da tijekom ove i sljedeće godine konkretno pomogne u rješavanju najvažnijeg problema – smještaja djece tijekom liječenja i rehabilitacije u Zagrebu. I za sve ostale važne potrebe s kojima se suočavaju roditelji teško oboljele djece vrata gradske uprave uvijek su im otvorena.
Udruga ''SLAP'' je socijalno-humanitarna udruga kojoj je cilj pomoć u liječenju djece oboljele od malignih bolesti. Među temeljnim ciljevima Udruge su poticanje i organizacija kulturnih, zabavnih i drugih dragovoljnih akcija radi prikupljanja financijskih sredstava za sufinanciranje smještaja, liječenja i rehabilitaciji djece za vrijeme boravka u Zagrebu, kupnju lijekova koji nisu na listi HZZO-a, liječenje u inozemstu koje nije na teret HZZO-a i organiziranje psihološke pomoći djeci i roditeljima.