Ispis
gradvijece20110.jpgPod predsjedanjem Mije Golubičića danas je održana 8.sjednica Gradskog vijeća Slavonskog Broda na kojoj je nazočilo 23 od ukupno 25 vijećnika. Nakon uvodnog aktualnog sata većinom glasova usvojeno je izvješće o korištenju proračunske zalihe Grada za mjesec prosinac 2009. godine u iznosu od 126.733 kune.
Većinom glasova prihvaćena je odluka o izboru izvoditelja za obavljanje komunalnih djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta i pješačkih staza na području Grada u 2010. i 2011. godini. Nakon provedenog postupka javnog nadmetanja prihvaćena je ponuda tvrtke Cestar d.d. Slavonski Brod s iznosom od 5,641.688 kuna (bez pdv-a). Jednoglasno je prihvaćen prijedlog da se nakon provednog postupka javnog nadmetanja za najpovoljnijeg ponuditelja za održavanje objekata i uređaja javne rasvjete na području Grada u 2010. i 2011. godini izabere tvrtka Elektroinstalater-Monter vlasnika Ivana Safundžića s ponuđenih 1,426.998 kuna (bez pdv-a).
Gradski vijećnici prihvatili su prijedlog odgovora na tužbu protiv odluke Gradskog vijeća o imenovanju ravnatelja Galerije umjetnina na zahtjev Upravnog suda te jednoglasno podržali imenovanje profesora glazbene kulture Hrvoje Špicera za ravnatelja Kazališno-koncertne dvorane Ivana Brlić Mažuranić koji je i dosad vrlo uspješno obavljao ovu dužnost.