Ispis

finalemnturnir.jpgSpektakularnom finalnom utakmicom seniora pred prepunim gledalištem u Sportskoj dvorani Vijuš nakon petodnevnog natjecanja završen je 15.Božićni malonogometni turnir - Basler osiguranje Zagreb 2009. u Slavonskom  Brodu. Posljednjeg dana turnira više od 2.500 gledatelja u dvorani Vijuš uživalo je u majstorijama malonogometaša iz Hrvatske i inozemstva, revijalnim ogledima,  pratećim nastupima plesnih skupina, twirlingašica, mažoretkinja i izvlačenju tombole.
Pobjednički pehar za prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji u ime glavnog organizatora uručio je gradonačelnik Mirko Duspara ekipi BMW Vuko koja je u finalu pobijedila TC Oktan. Najboljim igračem turnira proglašen je Stipo Gavranić, a najboljim vratarem Igor Luketić (obojica iz pobjedničkog sastava BMW Vuko), dok je nagradu za najboljeg strijelca zaslužio Caktaš iz ekipe Charlie Argus.
Kod veterana prvo mjesto osvojila je ekipa Restorana Zdenac koja je u finalu bila bolja od Pinije. Za najboljeg igrača i strijelca veteranskog turnira proglašen je Edin Mujčin.
U revijalnom ogledu selekcija Roma pojačana Robertom Špeharom i izbornikom Ivicom Grnjom nadmašila je selekciju Lige malog nogometa Slavonski Brod koju je s klupe predvodio izbornik Mirko Duspara.
Sportska dvorana Vijuš pokazala se dostojnim ambijentom izvrsno organiziranog božićnog turnira koji na ovogodišnjim pozitivnim iskustvima kani izrasti u još značajnije malonogometno natjecanje u Hrvatskoj.

turnirvijus.jpg

 

 

 

 

 

finrevijamd.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

turnirvijus1.jpg