Izabran vršitelj dužnosti ravnatelja Ustanove za gospodarenje športskim objektima

Damir Rukavina nije više ravnatelj Ustanove za gospodarenje športskim objektima u Slavonskom Brodu. Danas, 28. srpnja 2020. godine je na Izvanrednoj sjednici Gradskog vijeća razriješen te dužnosti prema vlastitom zahtjevu sukladno Zakonskoj regulativi zbog prelaska na drugo radno mjesto.

Na istoj Izvanrednoj sjednici  vršiteljem dužnosti ravnatelja Ustanove imenovan je Miroslav Stefanović koji će obavljati dužnost sve do izbora ravnatelja putem javnog natječaja.

Miroslav Stefanović rođen je 10. kolovoza 1990. u Slavonskom Brodu. Po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Gimnaziji „Matija Mesić“ Slavonski Brod, 2009. godine, upisuje Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirao je 2014. godine i stekao titulu magistra kineziologije u edukaciji i nogometu. Kao učitelj tjelesne i zdravstvene kulture, radio je u OŠ Sibinjskih žrtava i OŠ Ivana Brlić-Mažuranić. U Ustanovi za gospodarenje športskim objektima radi od 2016. godine na radnom mjestu Voditelja sportskog programa – u najvećoj mjeri provodi programe Male škole plivanja, Usavršavanja plivačkih tehnika i Brodskog ljetnog kampa. Odmalena se aktivno bavi nogometom i kao nogometni trener prošao je sve uzrasne kategorije, a trenutno privodi kraju adaptacijski tečaj za trenere UEFA A kategorije.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Izabran vršitelj dužnosti ravnatelja Ustanove za gospodarenje športskim objektima

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.