Gradonačelnik održao prijem za sportaše koji su ostvarili uspjeh na završnici Plazma sportskih igara mladih

IMG 5336 resize

Gradonačelnik Mirko Duspara održao je danas na terasi Kapelanovog stana (prostor Tvrđave Brod) prijem za mlade sportaše koji su se natjecali u Splitu u sklopu velike završnice Plazma Sportskih igara mladih.

Naime, mlada nogometna ekipa 2002. godište „Hladan tuš“ iz Slavonskog Broda na „Coca-Cola Cupu“ osvojila je prvo mjesto pobijedivši u završnici ekipu OPG „Franjić“ iz Bjelovara sa sigurnih 4:1. NK „Marsonia“ iz Slavonskog Broda (2009. godište) s velikih 4:1 pobijedila je NK „Mladost“ iz Preloga i time postala prvak Hrvatske u malom nogometu.

Grad se može pohvaliti i izvrsnim odličjima postignutim na natjecanju u šahu i košarci. Mlada Petra Karilj (2005. godište) osvojila je drugo mjesto u šahu, a na natjecanju u uličnoj košarci, mlade brodske košarkašice „Unagi“ (2005. godište) pobijedile su ekipu iz Rijeke 10:9 i time osigurale treće mjesto.

Gradonačelnik Mirko Duspara čestitao je svim mladim sportašima i njihovim voditeljima na ostvarenim rezultatima. Svima je zahvalio što postignutim uspjesima promoviraju grad Slavonski Brod i sve čine ponosnima zaključivši da će Grad Slavonski Brod i dalje nastaviti ulagati u područje sporta za što bolje sportske uvjete jer su sportski rezultati itekako vidljivi.

Kako je bilo na natjecanju Plazma sportskih igara mladih te na održanom prijemu možete vidjeti u velikoj galeriji fotografija: 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Gradonačelnik održao prijem za sportaše koji su ostvarili uspjeh na završnici Plazma sportskih igara mladih

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.