Održano Prvenstvo Republike Hrvatske u kajaku i kanuu

IMG 4906 resize

Zahvaljujući organizaciji Kajak kanu kluba „Olimpik“ iz Slavonskog Broda i Hrvatskog kajakaškog saveza, danas je održano Prvenstvo Republike Hrvatske u kajaku i kanuu u disciplini maraton. Na ovom značajnom sportskom natjecanju danas je sudjelovalo ukupno 10 klubova, odnosno oko 140 sportaša iz cijele Hrvatske.

Prvenstvo Republike Hrvatske u kajaku i kanuu svečano je otvorio gradonačelnik Mirko Duspara izrazivši zadovoljstvo što je, unatoč potrebi prilagodbe okolnostima koronavirusa, natjecanje ipak održano. Zaželio je dobrodošlicu i sreću svim sportašima i sportašicama te podsjetio sve građane da će Slavonski Brod,  kao domaćin Europskog prvenstva u kajaku i kanuu 2023. godine, imati priliku ponovno ugostiti vrhunske kajakaše i kajakašice što će biti kruna najtrofejnijeg sporta Slavonskog Broda.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održano Prvenstvo Republike Hrvatske u kajaku i kanuu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.