• Ostanite doma

Predstavljen projekt „Mreža SB“ – Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske vojne invalide Domovinskog rata u Slavonskom Brodu

ugovor resize

Danas je u prostorijama Udruge hrvatskih vojnih invalida Slavonski Brod (HVIDR-a) predstavljen projekt „Mreža SB“ – Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske vojne invalide Domovinskog rata u Slavonskom Brodu. 

Cilj projekta je širiti mrežu socijalnih izvaninstitucionalnih usluga koje će pridonijeti manjoj ovisnosti o institucijama, povećati socijalnu uključenost u društvu i unaprijediti kvalitetu življenja za 150 branitelja i stradalnika Domovinskog rata te članova njihovih obitelji u Brodsko-posavskoj županiji. 

Projektne aktivnosti uključuju pružanje usluga psihosocijalne pomoći posredstvom sportsko-rehabilitacijskih aktivnosti i angažmanom psihologa, pružanje usluga u obavljanju svakodnevnih životnih aktivnosti kao i usluga zdravstvene skrbi pružanjem usluge prijevoza te usluga fizioterapeuta i masera. 

Riječ je o projektu vrijednom 1.993.322,42 kn koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“; iznosom od 1.694.324,06 kn.

Nositelj projekta je Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Slavonski Brod (HVIDR-a). Partner u provedbi je Zajednica udruga HVIDR-a Brodsko-posavske županije, dok je partner u provedbi i pripremi projekta Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda.
 
U ime Grada Slavonskog Broda na konferenciji je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. 

 





PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Predstavljen projekt „Mreža SB“ – Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske vojne invalide Domovinskog rata u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.