Održana 2. svečana promocija magistara sestrinstva Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

sestrinstva

U dvorani Glazbene škole Slavonski Brod danas je održana 2. svečana promocija magistri i magistara sestrinstva Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Slavonskom Brodu. 

Magistre sestrinstva promovirali su prodekan za nastavu i studente prof.dr.sc. Branko Dmitrović, voditelj Diplomskog sveučilišnog studija Sestrinstvo u Slavonskom Brodu prof.dr.sc. Davorin Đanić te izv.prof.dr.sc. Blaženka Miškić. 
 
U ime Grada Slavonskog Broda svečanoj promociji je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

Stjecanje diplome i zaslužene titule velik je događaj za svakoga tko zna koliko je odricanja i upornosti potrebno na tom putu. Svim studentima i njihovim obiteljima od srca čestitamo na uspjehu te im želimo puno sreće u daljnjem životu i radu. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana 2. svečana promocija magistara sestrinstva Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.