Slavonski Brod domaćin 13. Koordinacije grado/načelnika - Učinkovita organizacija JLS

libu

Danas je u Hotelu "Art" održana 13. Koordinacija grado/načelnika - Učinkovita organizacija kojoj je Grad Slavonski Brod domaćin. Riječ je o skupu koji već tradicionalno okuplja sve više grado/načelnika jedinica lokalne samouprave, a kojima je to prilika da dođu do relevantnih i aktualnih informacija te odgovora na pitanja s kojima se susreću u svom svakodnevnom radu. Također, riječ je o jedinstvenoj prilici da se na jednom mjestu, u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka, razmijene mišljenja o najaktualnijim temama.

Uvaženi predavači i gosti su stručnjaci za aktualne teme iz svoje domene, a skupu su se odazvali brojni čelnici jedinica lokalne samouprave s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije. 

Neke od glavnih tema koordinacije bili su projekti sufinancirani iz ESI fondova i izazovi financijske korekcije kroz javnu nabavu, komunalna infrastruktura, promjene koje uredskom poslovanju donosi nova Uredba, fiskalna odgovornost u proračunskom sustavu, digitalizacija i transparentnost kao temelji otvorenog grada i sl.

Okupljene je pozdravila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas, izrazivši zadovoljstvo što je upravo naš grad domaćin skupa te se zahvalila organizatorima na organizacijipoželjevši svim uzvanicima dobrodošlicu u Slavonski Brod. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Slavonski Brod domaćin 13. Koordinacije grado/načelnika - Učinkovita organizacija JLS

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.