Prijem predstavnika projekta "STEM for life"

IMG 1443 resize

Jučer je u Velikoj vijećnici održan prijem za predstavnike projekta "STEM for life" kojeg provodi Osnovna škola Đuro Pilar u sklopu Erasmus+ programa Europske komisije. U Slavonski Brod tako je došlo 17 nastavnika i ravnatelja iz Ujedinjenog Kraljevstva, Švedske, Malte i Italije. Osnovnu školu Đuro Pilar, koja je ugostila nastavnike i ravnatelje, na prijemu je predstavljao ravnatelj škole Igor Nikičić. 

Na prijemu su se gosti iz europskih zemalja upoznali sa Slavonskim Brodom te s projektima koje grad provodi, a koji se tiču održivog razvoja. Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić naglasio je da su ovakvi projekti od iznimne važnosti jer su usmjereni na buduće generacije. 

Cilj projekta "STEM for life" je usmjeravanje razmišljanja djece prema održivom razvoju u njihovom životu. Kroz poučavanje znanosti i tehnologije u okviru nastavnog plana i programa, učenici dobivaju alate za bolje razumijevanje održivog razvoja i za primjenu istog u svojoj lokalnoj zajednici. Osim toga, učenici trebaju razmišljati o obnovljivim izvorima te što oni mogu ponuditi za budućnost njihove zemlje. Naglasak u projektu je staviti djecu u ulogu pokretača za napredak. 

 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Prijem predstavnika projekta "STEM for life"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.