Održan prijem za viceprvaka svijeta Mateja Lebu

IMG 0741 resize

Danas je u Velikoj vijećnici održan prijem za viceprvaka svijeta Mateja Lebu koji je osvojio srebro na Seniorskom svjetskom prvenstvu u Kickboxingu održanom u Turskoj od 23. studenog do 1. prosinca 2019. godine. 

Iako je izborio finale na Svjetskom prvenstvu u Turskoj, liječnik mu zbog ozljede, koju je zadobio u polufinalnoj borbi, nije odobrio nastavak natjecanja te se Matej morao zadovoljiti srebrnom medaljom. Važno je istaknuti kako je u finale ušao kao favorit te da je do polufinalne borbe bio bez ozljeda.

Podsjetimo, Matej je na ovom prvenstvu, u konkurenciji od 18 boraca u kategoriji do 84 kilograma, branio titulu svjetskog prvaka koju je izborio 2017. godine u Budimpešti. 

Grad Slavonski Brod ovim putem čestita mladom brodskom sportašu, njegovim trenerima te Kickboxing klubu „Tigar Brod“ na ovom velikom sportskom uspjehu te Mateju želi puno sreće u daljnjem radu. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan prijem za viceprvaka svijeta Mateja Lebu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.